16e editie Fleet Mobility Live groot succes!

Op dinsdag 29 mei stond de Van Nelle Fabriek in Rotterdam in het teken van de 16e editie van Fleet Mobility Live (voorheen Fleetmanagement event). Met meer dan 600 deelnemers en meer dan 50 leveranciers van mobiliteitsoplossingen was het event een groot succes.

Kennisdelen over het onderwerp mobiliteit en netwerken met vakgenoten stonden centraal tijdens het event. Deelnemers woonden o.a. een inspirerende talkshow, diverse break-outsessies en de uitreiking van de mobiliteitsmanager van het jaar bij.

Inspirerende talkshow

Dagvoorzitter Meindert Schut presenteerde dit maal de jaarlijkse talkshow en verzorgde de uitreiking van de award van mobiliteitsmanager van het jaar. Meindert zorgde telkens voor een korte samenvatting na elke spreker, stelde kritische vragen en creëerde verschillende interactiemomenten met de talkshowgasten en genomineerden voor de mobiliteitsmanager van het jaar.

Verder deelden voorlopers op het gebied van mobiliteitsoplossingen, de talkshowgasten, hun visie met alle aanwezigen. 

Gertjan Sybrandi (Stedin) Mobiliteitsmanager van het jaar

Gertjan Sybrandi is op Fleet Mobility Live verkozen tot Mobiliteitsmanager van het jaar 2018. Gertjan is verantwoordelijk voor het mobiliteitsbeleid bij Stedin. Gertjan ontving de prijs uit handen van Arjen Juurlink, de winnaar van vorig jaar. Volgens de jury waren alle drie de kandidaten zeer professioneel. De jury roemt de duidelijk visie over duurzame vastgoedkeuzes en bijbehorend parkeerbeleid die Gertjan kiest bij Stedin.

Hieronder ziet u kleine sfeerimpressie van Fleet Mobility Live 2018.

Sfeerimpressie