Fleet Mobility Live 2019

Hét event voor alle vormen van zakelijke mobiliteit

21 mei 2019 | NBC | Nieuwegein

Programma overzicht

HR round tables

Als onderdeel van Fleet Mobility Live 2019 hebben wij een programma specifiek voor professionals met een HR profiel. Binnen dit programma staan de uitdagingen die Human Resource professionals hebben op het gebied van de mobiliteit van de medewerkers centraal.

De volgende round tables voor HR professionals vinden plaats op FML 2019.

HR Trends en Mobiliteit

Tijdens deze HR Executive Round Table nemen we u mee in de trends op het gebied van HR en mobiliteit en hoe u werk maakt van toekomstvast mobiliteitsbeleid passend bij uw organisatie.

  • Lees verder
Lees verder

Reizen is een belangrijk onderdeel van de werkdagen van uw medewerkers. Of het nu om de trip van en naar huis gaat of om de reis naar een klant locatie of de cursus. Deze reizen worden in toenemende mate beïnvloed door externe factoren zoals de toegenomen filedruk of het streven om duurzamer te reizen. Daar komen de ontwikkelen binnen het vakgebied HR nog eens bovenop. Wat betekenen begrippen als generatiemanagement en employee experience voor uw mobiliteitsbeleid? Is uw mobiliteitsbeleid al klaar voor de toekomst?

Moderator Annemieke Stoppelenburg
Annemieke adviseert en begeleidt organisaties in uitdagende verandervraagstukken. Sinds 1990 is zij betrokken geweest bij talloze verandertrajecten. “Veranderingen komen vaak prachtig op papier terecht (in ronkende veranderplannen), maar de worsteling is deze plannen ‘goed van het papier af te laten komen’. Daar ligt mijn kracht. Veranderingen werkend krijgen – daar ligt mijn drive. Ik verbind belangen en relevante spelers. Het lastige gesprek, de confronterende spiegel, het eerlijke klankbord schuw ik daarbij niet.” Annemieke is voorzitter van één van de break-out tracks.


Annemieke Stoppelenburg

Partner Syndesmo

https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/Annemieke-Stoppelenburg.jpg

Moderator

Mobiliteit en gedrag

Tijdens deze HR Executive Round Table nemen we u mee in de wereld van gedragsverandering in relatie tot mobiliteit. Over ingesleten patronen die in de context van mobiliteit wel heel hardnekkig lijken te zijn en hoe daarin verandering te brengen.

  • Lees verder
Lees verder

Uw mobiliteitsbeleid is bijgesteld en klaar voor de toekomst en nu? Hoe gaat u ervoor zorgen dat uw medewerkers die dagelijks onderweg zijn voor hun werk ook daadwerkelijk duurzaam en/of efficient gaan reizen?

Dat uw medewerkers niet veranderen, omdat u dat graag wilt zal voor u geen verassing. Hoe gaat u dan toch stappen zetten?

Moderator Jos Hollestelle 
Jos adviseert ruim 10 jaar bedrijven op het gebied van duurzame en slimme mobiliteit. Dit doet hij in verschillende rollen als: programmamanager, implementatiespecialist en projectleider. Hij houdt zich bezig met parkeervraagstukken, duurzaam leasebeleid, opstellen van integraal mobiliteitsbeleid en de succesvolle implementatie hierbij.  Zo stond hij aan de lat voor een nieuw parkeerbeleid voor Shell, werkt als programmamanager aan een duurzaam lease/mobiliteitsbeleid van Enexis, werkt voor KWF Kankerbestrijding aan een passend mobiliteitsbeleid. Hij wordt gedreven door duurzaamheid en volgt de ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden op de voet.


Jos Hollestelle

Cluster manager Syndesmo

https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/Jos-Hollestelle.jpg

Moderator

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste congres nieuws of nieuws van onze partners? U leest het allemaal in ons complete nieuwsoverzicht!


Nieuws

1-op-1 gesprekken

Kennis uitwisselen en contacten leggen met andere mobility professionals maken een eventdag echt waardevol. Daarom zijn 1-op-1 gesprekken essentieel!


Meer over 1-op-1 gesprekken

Tickets

Reserveer direct uw tickets en verzeker uzelf van een plekje bij Fleet Mobility Live 2019!


Tickets