Fleet Mobility Live 2020

Hét event voor uw mobiliteitstransitie

12 mei 2020 | NBC | Nieuwegein

Programma 2020

Nieuwe inzichten, contacten, en kansen die bijdragen aan uw mobiliteitsbeleid!

Zakelijke mobiliteit is enorm in beweging. Verantwoordelijkheden verschuiven, verduurzaming blijft een onverminderd aandachtspunt en het thema mobiliteit krijgt steeds meer een strategische positie binnen de organisatie. Hoe reduceren we onze CO2-footprint, flexibiliseren we onze mobiliteitsmix en hoe draagt mobiliteit bij aan aantrekkelijk werkgeverschap? Antwoord op deze en andere vragen krijgt u op 12 mei 2020.

Door middel van inspirerende keynotes, break-outs, HR ronde tafelsessies en workshops staat het programma van Fleet Mobility Live garant voor een dag vol waardevolle informatie, nieuwe kennis, leuke gesprekken met vakgenoten en specialisten uit de markt. Het event biedt inspiratie en kennis om binnen uw organisatie de volgende stappen in uw mobiliteitsbeleid te zetten.

Welke keuzes maakt u in de als maar groter wordende mobiliteitsmix? En misschien nog wel belangrijker, hoe zorgt u dat uw medewerkers hun gedragspatronen doorbreken en andere, meer duurzame keuzes gaan maken?

Onder leiding van uw dagvoorzitter, Victoria Koblenko, actrice, columnist en zeer begaan met het thema duurzaamheid, laat u zich in de plenaire zaal inspireren door voorlopers uit het vak en leaders of industry. Met onder andere Bram Schot, tot 1 april CEO van AUDI AG. Hij zal zijn visie delen de veranderende mobiliteit van nu en morgen. Nyck de Vries, regerend kampioen Formule 2 en Formule E coureur, neemt u mee in de wereld van het grootste, mondiale, elektrische toernooi.

In het HR programma maakt Deborah Scholte-Oldenburg, HR-adviseur bij Hunter Douglas Europe B.V.  inzichtelijk hoe u mobiliteitsinterventies succesvol maakt en hoe u zorgt voor een succesvol mobiliteitsbeleid.

Het programma van Fleet Mobility Live bevat een grote variatie aan thema’s in maar liefst 3 plenaire momenten, 8 break-outsessies, 4 workshops en 4 HR ronde tafel sessies. Daarnaast is er ook het Mobility Café waar 8 ronde tafel sessies plaatsvinden. Met deze grote variatie aan sessies richt u zelf u dag in, passend bij de uitdagingen van uw organisatie. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws en updates.


Tickets Fleet Mobility Live

Sprekers 2020

Victoria Koblenko

Dagvoorzitter
https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/400x400-victoria.png

Bram Schot

CEO AUDI AG
https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/400x400-bram-schot.png

Nyck de Vries

regerend kampioen Formule 2
& Formule E coureur
https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/400x400-Nyck-de-Vries.png

Deborah Scholte-Oldenburg

HR-adviseur bij Hunter Douglas Europe B.V.
https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/Deborah-Scholte-Oldenburg_FML2020.jpg

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste congres nieuws of nieuws van onze partners? U leest het allemaal in ons complete nieuwsoverzicht!


Nieuws

1-op-1 gesprekken

Kennis uitwisselen en contacten leggen met andere mobility professionals maken een eventdag echt waardevol. Daarom zijn 1-op-1 gesprekken essentieel!


Meer over 1-op-1 gesprekken

Tickets

Reserveer direct uw tickets en verzeker uzelf van een plekje bij Fleet Mobility Live 2020!


Tickets