Fleet Mobility Live 2019

Hét event voor uw mobiliteitstransitie

21 mei 2019 | NBC | Nieuwegein

Programma overzicht

Workshops

De volgende workshops zijn te vinden op FML 2019.

Dagvoorzitter

Tijdens deze editie van het Fleet Mobility Live event zal het dagvoorzitterschap in handen liggen van Geert Kloppenburg.

  • Lees verder
Lees verder

Nationaal en internationaal is Geert Kloppenburg werkzaam als (keynote) spreker, debatleider of dagvoorzitter op evenementen en bij organisaties. Ook heeft hij een ruime ervaring met het geven van workshops rondom innovatie en mobiliteit. Met concrete oplossingen wil Geert de bereikbaarheid in de metropoolgebieden verbeteren om mensen schoner, goedkoper en sneller van A naar B te laten gaan. Om dit te bewerkstelligen geeft hij strategisch advies in binnen- en buitenland en aan lokale en nationale overheden, vervoersmaatschappijen. Grote en kleinere ondernemingen helpt Geert Kloppenburg om hun product in de markt te zetten.


Geert Kloppenburg

Dagvoorzitter

https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/Dagvoorzitter-Fleet.jpg

Mobility transitie en de rol van parkeren

Steeds meer ontvangt Parkline het verzoek van haar zakelijke klanten om een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van mobiliteit voor de zakelijke fleets. Dat betekend wat voor de parking solutions die het bedrijf biedt. Zoeken naar slimme en klantgerichte partnerships (zoals bijvoorbeeld tussen Parkline en de lease maatschappijen zouden hier samen een belangrijke rol in kunnen spelen. Wat is daar voor nodig en welke doelstellingen kunnen dan worden gerealiseerd? U hoort het allemaal in de workshop van Parkline en een partner met real business casus.

  • Lees verder
Lees verder

Esther is sinds 2009 werkzaam binnen de online tech en de bijbehoren diensten, hierdoor heeft ze veel ervaring opgedaan in het begeleiden van teams in het buitenland. Daarbuiten heeft ze veel gewerkt met start-ups en is ze bezig geweest met het ontwikkelen van business en sales in opkomende en bestaande markten (APAC & Europe).

Met haar passie voor uitstekende producten en platformen waar gebruikers het meeste baat bij hebben, gebouwd door getalenteerde teams.
Guanxi relaties is haar drijfveer.  Op haar best bij scale ups, is ze met een bewezen business model klaar om verder te innoveren op scale door het verbinden van producten en data met mensen en processen.

Specialiteiten: Lead by example, General Management, Sales, Customer Experience and focus on Execution excellence.

Aanvang: 10.40 uur


Esther van der Meer

Managing Director

https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/esther-van-der-meer_1_nmJLFd.jpg

Parkmobile Group

MaaS – alone we might succeed

MaaS-initiatieven poppen uit de grond. Zowel vervoerders als technieken. Omdat de markt nog in de kinderschoenen staat, werken we veelal langs elkaar. Maar om MaaS in grote getalen aan de man te brengen, moeten we mét elkaar werken. Victor van den Berg deelt zijn visie en legt uit hoe Radiuz, de eerste mobiliteitskaartaanbieder, en YOR24 krachten weten te bundelen.

  • Lees verder
Lees verder

Victor van den Berg is CEO bij Radiuz, al gebruikt hij zelf liever de titel ‘aanvoerder’. Victor spreekt graag en vol passie over zijn missie: gecombineerd gebruik van álle vormen van mobiliteit moet voor iedereen zo eenvoudig zijn als water uit de kraan. Eenieder die Victor heeft zien spreken, zal beamen dat hij iets los weet te maken in zijn publiek.

Aanvang: 10.40 uur


Victor van den Berg

CEO

https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/400-Victor.jpg

Radiuz & YOR24

Het wagenpark van de toekomst

Bent u voorbereid op de toekomst? Een toekomst waarin digitale technologieën geïntegreerd zijn in onze dagelijkse activiteiten, waarin nieuwe brandstoffen nieuwe type voertuigen aandrijven en waar de baan van de wagenparkbeheerder er totaal anders uitziet dan nu. Shell Fleet Solutions gaat graag met u in gesprek over de huidige trends die onze industrie veranderen en trends die we in de nabije toekomst kunnen verwachten.

Tijdens de workshop zal Milena Grul vanuit Shell TapUp aansluiten, zij zal kort een presentatie geven over het onderwerp; het versnellen van de energietransitie met de Shell Tapup

  • Lees verder
Lees verder

Shell TapUp heeft één missie: de energietransitie versnellen door alternatieve brandstoffen op bedrijfslocaties te leveren. De wereld om ons heen verandert, zeker als het om mobiliteit gaat. Een gedeelde taxirit, elektrisch rijden, zelfrijdende auto’s en stedelijke milieuzones; het zijn voorbeelden van technologie en duurzaamheid in mobiliteit, om onze samenleving te verbeteren. Dat willen wij ook! Bij Shell TapUp willen we de energietransitie versnellen door alternatieve brandstoffen op locatie te leveren. Hierdoor zijn deze sneller en makkelijker beschikbaar. We nodigen je uit om te zien hoe wij service en innovatie inzetten om een blijvend impact te maken.

Ewald Breunesse, Manager Energie Transities, Shell Nederland
Dr. Ewald Breunesse (1955) studeerde ruimtelijke en bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit. In 1995 promoveerde hij aan de VU op het proefschrift ‘Visie op pensioenen in de 21ste eeuw’. Hij begon zijn loopbaan als marktonderzoeker bij SRV, gevolgd door de NMB Bank en trad in 1983 bij Shell in dienst. Daar was hij achtereenvolgens hoofd marktonderzoek, strateeg bij het Shell pensioenfonds, scenario planner en change manager. Van 2000 tot 2005 was hij general manager van de business unit elektriciteit van Shell. Momenteel is hij manager energie transities en focal point voor de communicatie van Shell’s lange termijn scenario’s naar de media, overheid, bedrijfsleven en kennisinstituten.

Milena Grul, Chief Marketing Officer, Shell TapUp
Milena (1981) studeerde International Business in Utrecht, om vervolgens haar loopbaan te beginnen bij KPN als junior marketeer voor vaste telefonie. Al snel groeide zij door om nieuwe innovatieve diensten neer te zetten, zoals TV van KPN. Na een transitierol bij Telfort en een strategische marketingrol bij KPN Wholesale, werd zij bij HEMA verantwoordelijk voor de online afdeling Photoservice & 3D printing. Het ontwikkelen van nieuwe diensten die het leven van gebruikers makkelijker en leuker maken, past precies in haar straatje. Vandaar dat zij hierna bij NEWCRAFT Group verschillende start-ups naar scale-up heeft mogen ontwikkelen. Dit heeft haar uiteindelijk gebracht bij haar huidige functie: Chief Marketing Officer van de corporate start-up Shell TapUp, die in Rotterdam is gestart met het leveren van alternatieve brandstoffen op locatie aan zakelijke klanten.

Aanvang: 11.25 uur


Ewald Breunesse

Manager Energie Transities

https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/Ewald.jpg

Shell Nederland


Milena Grul

Chief Marketing Officer

https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/400-Milena-Grul.jpg

Shell TapUp

100% EV? Begin tijdig en met een plan!

Elektrische auto’s zijn inmiddels steeds meer regel dan uitzondering. Om een aantal redenen. De actieradius is steeds meer toereikend, het aanbod wordt steeds breder en niet te vergeten de fiscale stimulering helpt natuurlijk ook. Zeker voor organisaties die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Gelijktijdig staan bedrijven ook voor een aantal “uitdagingen”. Welke aanpassingen zijn wenselijk in onze huidige leaseregeling? Krijgen we de laadinfrastructuur tijdig uitgebreid en opgeschaald? Hoe krijgen we grip op de kosten van laden? Hoe gaan we om met levertijden die oplopen tot een jaar? Voor al deze aspecten bestaan er antwoorden, keuzes en oplossingen. Laat u bijpraten en inspireren, zodat u tijdig en planmatig kunt opschalen naar 100%EV. Arie Brundel geeft u in deze sessie concrete en praktische informatie, om effectief met de EV transitie aan de slag te gaan!

  • Lees verder
Lees verder

Arie Brundel verzorgt trainingen en workshops over mobiliteit, leasing en wagenparkbeheer. Als senior consultant van Fleet Support begeleidt hij beleidssessies, organiseert leasetenders en voert inkoopgesprekken met leveranciers.

Aanvang: 11.25 uur


Arie Brundel

Senior Consultant

https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/400-Arie-Brundel-Fleet-Support.jpg

Fleet Support

Wegwijs in emissies en elektrificatie

Wat is de uitdaging waar de OEM’s voor staan de komende jaren? Op welke manier kunnen deze ingevuld worden en wat betekent dit voor u? Met batterij-elektrisch alléén zijn de doelen niet te realiseren. Deze interactieve workshop gaat over de actualiteiten omtrent emissies, de bijbehorende keuzes in mobiliteit en de globale lange termijn visie van Toyota hierop. Ofwel…vooruitblik op elektrificatie in een breder perspectief.

  • Lees verder
Lees verder

Na een carrière bij het opleidingsinstituut voor de automotive branche Innovam is Michel Dudok eind 2008 gestart bij Louwman & Parqui als Manager Fleetsales & Leasing. Dudok is met zijn team verantwoordelijk voor de zakelijke markt verkopen voor Toyota & Lexus in Nederland. Het opzetten van partnerships met de grote landelijke fleetowners, verhuurbedrijven en leasemaatschappijen en sinds de afgelopen jaren ook rondom private lease behoren tot het  zakelijke domein.

Aanvang: 13.35 uur


Michel Dudok

Manager Fleetsales & Leasing

https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/400-Michel-Dudok-Louwman.jpg

Louwman & Parqui

Kosten besparen door (beter) rijgedrag… Hoe dan?!

Kostenbesparing (brandstof) en reductie van de CO2 uitstoot: Twee actuele onderwerpen voor elke fleetowner. Een verbetering in het rijgedrag heeft direct positief effect op beide onderwerpen. Het klinkt zo simpel, maar hoe realiseer je dat nu? Wij tonen een concrete methode (met voorbeelden) om (1) rijgedrag onder de aandacht te brengen en (2) deze op een positieve manier te beïnvloeden.

  • Lees verder
Lees verder

John Verburg is een begrip in de markt. Met zijn ruim 20 jaar ervaring heeft hij menig fleetowner verder geholpen in uiteenlopende (mobiliteits)vraagstukken. Geen business case te gek, John weet een oplossing of heeft het al eens meegemaakt. Bij ULU/ Cartracker is hij helemaal op zijn plek en ontwikkelt hij samen met het team features en applicaties voor de hedendaagse fleetmanager. Van concept, idee of dilemma tot concrete (technologische) oplossingen. Of zoals hij zelf zegt “een fleetmanagement oplossing voor én door fleetowners gemaakt.”

Aanvang: 13.35 uur


John Verburg

Sales Consultant

https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/400-John-1.jpg

Cartracker / ULU

Zien is geloven, ervaar de ontwikkeling van uw optimale mobiele werkplek met 3D visualisatie.

Samen met gebruikers en deskundigen komen wij tot innovatieve
oplossingen zodat uw collega’s onderweg optimaal hun werk kunnen
doen vanuit hun voertuig.
Visualisatie van concepten is na deze co-creatie sessies een
belangrijk onderdeel. In deze workshop geven wij u een indruk hoe
ideeën en resultaten concreet worden door gebruik van 3D visualisatie.

  • Lees verder
Lees verder

Gertjan heeft ruime ervaring in engineering en is sinds het ontstaan van Modiforce actief als Concept Development Manager. Zijn rol binnen de organisatie bestaat uit het ontwikkelen van nieuwe producten en proposities. Hierbij organiseert hij regelmatig co-creatie sessies waarbij zijn team samen met de klant ideeën, wensen en/of problemen omzet naar de ultieme oplossing. Modiforce hecht grote waarde aan deze vorm van co-creatie en Gertjan is daarin een belangrijke factor. Hij vindt deze vorm van werken zeer inspirerend en draagt deze inspiratie over op de co-creatie teams.

Aanvang: 14.20 uur


Gertjan Methorst

Concept Development Manager

https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/400-Gertjan.jpg

ModiForce

De transitie van klassiek leasen naar een nieuwe mobiliteitsmix

FleetServices van Volkswagen Pon Financial Services en Shuttel nemen u op een praktische wijze mee op de route van klassieke leaseoplossingen naar complete mobiliteitsoplossingen voor uw organisatie. Alle mogelijke valkuilen, tegenwerpingen en daarbij behorende oplossingen worden in deze interactieve workshop besproken.

  • Lees verder
Lees verder

Aart van de Poppe is, o.a. als Account Manager en Tendermanager, al 25 jaar werkzaam in de leasebranche. Hij maakt van dichtbij de moeizame transitie van “klassiek” leasen naar de nieuwe mobiliteitsoplossingen mee. Op basis van deze ervaringen bij diverse klanten, met grote en kleine wagenparken, geeft hij nu praktische adviezen intern bij Volkswagen Pon Financial Services en extern bij klanten om te komen tot een succesvolle implementatie van een nieuw mobiliteitsbeleid.

Aanvang: 14.20 uur


Aart van de Poppe

Tendermanager

https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/400-Aart.jpg

Volkswagen Pon Financial Services

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste congres nieuws of nieuws van onze partners? U leest het allemaal in ons complete nieuwsoverzicht!


Nieuws

1-op-1 gesprekken

Kennis uitwisselen en contacten leggen met andere mobility professionals maken een eventdag echt waardevol. Daarom zijn 1-op-1 gesprekken essentieel!


Meer over 1-op-1 gesprekken

Tickets

Reserveer direct uw tickets en verzeker uzelf van een plekje bij Fleet Mobility Live 2019!


Tickets