Fleet Mobility Live

Fleet Mobility Live heeft een gevarieerd aanbod van keynotes, interactieve workshops, break-outsessies, 1-op-1 gesprekken, proefritten en een inspirerende talkshow.

De voornaamst onderwerpen die tijdens deze editie aanbod komen zijn; WLTP, GDPR, blockchain, de veranderende mobiliteitsmix, elektrificering, gedragsverandering, veiligheid en Urban Mobility.

De uitreiking van de jaarlijkse Mobiliteitsmanager van het jaar award en een besloten bijeenkomst van de Fleetclub van 100 zijn uiteraard ook weer een onderdeel van het programma.

Heeft u zich al aangemeld voor Fleet Mobility Live?
Ook Fleet Mobility Live meebeleven? Meld u dan direct aan voor deelname! 

Direct aanmelden!

Doelgroep van dit event

Bent u verantwoordelijk voor en/of betrokken bij mobiliteit, waaronder fleetmanagement binnen uw organisatie, dan nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn tijdens Fleet Mobility Live.

Voorbeeldfuncties

Fleet Mobility Live is gericht op functies als:

  • Fleet & mobiliteitsmanagers
  • Operations & Facilitymanagers
  • Finance & controlmanagers
  • HR managers
  • Inkoop- & contractmanagers
  • MVO & CSR managers


Heeft u een andere functie, maar bent u wel nauw betrokken bij beslissingen over eventuele aanschaf van producten en/of diensten op het gebied van mobiliteit? Meld u dan ook aan. Op basis van de voorwaarden beoordelen wij of u in aanmerking komt voor een kosteloos toegangsbewijs.

Aanbieder en/of leveranciers van mobiliteitsoplossingen

Leveranciers, consultants, werving en selectie consultants en/of pr/reclamebureaumedewerkers op het gebied van mobiliteitsmanagement en/of verwante terreinen kunnen als deelnemer kosteloos bij het event aanwezig zijn vanaf 14:30 uur (Let op: Dit tijdstip is gewijzigd!)

Wilt u Fleet Mobility Live de gehele dag bijwonen? Dan kunt u als deelnemer bij het event aanwezig zijn tegen betaling van € 645,- (excl. BTW) per persoon.

Terugblik op het Fleetmanagement event 2017