Fleet Mobility Live 2020

Hét event voor uw mobiliteitstransitie

12 mei 2020 | NBC | Nieuwegein
FML 2020

Over Fleet Mobility Live

Hét event voor uw mobiliteitstransitie

Fleet Mobility Live heeft een gevarieerd aanbod van keynotes, interactieve workshops, break-outsessies, 1-op-1 gesprekken, proefritten en een inspirerende talkshow. De voornaamst onderwerpen die tijdens deze editie aanbod komen zijn; WLTP, GDPR, blockchain, de veranderende mobiliteitsmix, elektrificering, gedragsverandering, veiligheid en Urban Mobility. De uitreiking van de jaarlijkse Mobiliteitsmanager van het jaar award en een besloten bijeenkomst van de Fleetclub van 100 zijn uiteraard ook weer een onderdeel van het programma.

Doelgroep van dit event

Bent u verantwoordelijk voor en/of betrokken bij mobiliteit, waaronder fleetmanagement binnen uw organisatie, dan nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn tijdens Fleet Mobility Live.

Fleet Mobility Live is gericht op functies als:
Fleet & mobiliteitsmanagers, Operations & Facilitymanagers, Finance & controlmanagers, HR managers, Inkoop- & contractmanagers, MVO & CSR managers.

Heeft u een andere functie, maar bent u wel nauw betrokken bij beslissingen over eventuele aanschaf van producten en/of diensten op het gebied van mobiliteit? Meld u dan ook aan. Op basis van de voorwaarden beoordelen wij of u in aanmerking komt voor een kosteloos toegangsbewijs.


Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste congres nieuws of nieuws van onze partners? U leest het allemaal in ons complete nieuwsoverzicht!


Nieuws

1-op-1 gesprekken

Kennis uitwisselen en contacten leggen met andere mobility professionals maken een eventdag echt waardevol. Daarom zijn 1-op-1 gesprekken essentieel!


Meer over 1-op-1 gesprekken

Tickets

Reserveer direct uw tickets en verzeker uzelf van een plekje bij Fleet Mobility Live 2020!


Tickets