Jaguar Land Rover komt met Library naar Fleet Mobility Live

Jaguar Land Rover gaat op 29 mei iets unieks doen op Fleet Mobilty Live. Op hun stand staat de gloednieuwe Jaguar I-Pace, de fleet-première voor de Nederlandse markt, en daarmee een bezoek meer dan waard. Maar naast deze bijzondere auto staat gekoppeld aan hun stand en de 1-op-1 meetinglounge de JLR Library.

Leren en ontwikkelen
In deze JLR Library biedt Jaguar Land Rover in samenwerking met een uitgever tal van relevante management boeken aan over actuele onderwerpen als; HR, management, strategie en uiteraard automotive. In de JLR Library heeft u de gelegenheid om onder het genot van en kop koffie deze boeken door te bladeren. Iedereen wil immers blijven leren en zichzelf ontwikkelen.

Kosteloos een boek ontvangen
Maar Jaguar Land Rover biedt nog een extra service. Indien u geïnteresseerd bent in een onderwerp of een specifiek boek, dan bieden zij u dit boek kosteloos aan. U hoeft alleen uw gegevens achter te laten, het Fleet & Business team van Jaguar Land Rover zorgt dat u het krijgt. Volgens Jaguar Land Rover past deze formule perfect bij een vakevent waar kennisdeling centraal staat. Een complementry service van Jaguar Land Rover aan de deelnemers van Fleet Mobility Live.  Ter gelegenheid van de introductie van de langverwachte, volledig electrische I-PACE.

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor het event, ga dan naar: fleetmobilitylive.nl