KIA stijgt snel op zakelijke shortlist

‘Aansprekend design, 7 jaar garantie én een scherpe leaseprijs: een ijzersterk aanbod’

Kia stijgt snel op de shortlist bij zakelijke autorijders. Het jonge gamma (standaard met 7 jaar garantie) overtuigt hoofd en hart van zakelijk rijdend Nederland. En er komt nóg meer moois aan.

De verrassend hoge kwaliteit van Kia is geen toeval: het bedrijf bouwt doelgericht aan een positie als wereldmerk met aansprekend design, praktische functionaliteit en 100% focus op prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Gunstige total cost of ownership
Kia biedt een breed aanbod met aantrekkelijke modellen, verschillende aandrijflijnen waaronder (P)HEV & EV, de mogelijkheid tot autodelen en aantrekkelijke gebruikskosten vanwege hoge restwaardes en de unieke 7 jaar garantie.

Schone aandrijving
Daarnaast zet Kia vol in op het gebied van duurzame mobiliteit, voor vergroening van het wagenpark. Het investeert in schone aandrijfsystemen. Een voorbeeld daarvan zijn de steeds zuinigere brandstofmotoren, de full-electric Kia Soul EV en de Niro crossover hybride met maar 88 gram CO2-uitstoot.

Niro Electric: volledig elektrisch
Eind dit jaar introduceert Kia de Niro EV (64kW), een volledig elektrische uitvoering. De Niro EV wordt aangedreven door een nieuwe generatie batterij-elektrische aandrijflijn met een verwacht rijbereik op één acculading van ruim 500 kilometer (NEDC), zonder enige vorm van uitstoot. De 100% elektrische Niro rijd je zakelijk met slechts 4% bijtelling.

Nieuwe Kia Ceed
Ook nieuw dit jaar is de derde generatie van de Kia Ceed. De nieuwe Ceed-modellenfamilie versterkt de aanwezigheid van Kia in het Europese C-segment met zijn innovatieve technologieën, volwassen, sportief design en nog aangenamer weggedrag. De nieuwe Kia Ceed hatchback is vanaf eind derde kwartaal 2018 te koop, de Ceed Sportswagon volgt in het vierde kwartaal van dit jaar.