Nieuws

Awardnieuws 23 mei 2017

Arjen Juurlink winnaar Mobiliteitsmanager van het jaar 2017

Arjen Juurlink, compensation & benefits specialist bij Friesland Campina, is zojuist uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het jaar 2017. Arjen Juurlink won de finale van Coen Krol (Accenture) en Henk Zoomers (PGGM). Hij neemt het stokje over van Miranda Koning die vorig jaar deze prijs won.

+ Lees meer
Eventnieuws 03 mei 2017

Via 1-op-1 gesprekken in contact met collega’s

Tijdens het Fleetmanagement event bieden wij u de mogelijkheid om 1-op-1 gesprekken in te plannen met vakgenoten. Kennisdeling en het leggen van nieuwe contacten zijn - naast het verzamelen van de benodigde informatie en het beantwoord krijgen van uw vragen - essentiële onderdelen van een succesvolle eventdag. 

+ Lees meer
Partnernieuws 02 mei 2017

Fleet Support behaalt certificering ISO 14001

Fleet Support, de onafhankelijke specialist op het gebied van fleetmanagement, is nu naast ISO 9001 ook gecertificeerd voor ISO 14001. Afgelopen maand heeft TÜV Nederland na een succesvolle audit volgens de nieuwe 2015 norm het certificaat verstrekt.

+ Lees meer
Persbericht 28 maart 2017

Zelfrijdende auto’s: mogelijkheden en aandachtspunten in de toekomst

Het is bijna niet voor te stellen, maar zo’n 135 jaar geleden had nog niemand op de hele wereld ooit gehoord van auto’s (laat staan files). In historisch gezien korte tijd is hij echter volledig ingeburgerd en kunnen de meeste mensen niet meer zonder. Toch leek het er zo’n tien jaar geleden nog op dat men tot in de eeuwigheid zelf achter het stuur zou moeten kruipen om van A naar B te komen. Toch begint de zelfrijdende auto tegenwoordig langzamerhand door te breken.

+ Lees meer
Interview 23 maart 2017

Interview Hans den Hollander adviesraad

Hans den Hollander, manager Car Fleet Europe & Emerging bij Cisco was in 2013 kandidaat voor de Mobiliteitsmanager van het Jaar. Hij imponeerde de jury met de manier van aansturing van 'zijn' wagenpark. Zijn beleid geldt daardoor als voorbeeld voor de 23 andere landen waar Cisco actief is. Den Hollander heeft zijn aansturing professioneel en op Europees niveau ingericht.

+ Lees meer
Interview 23 maart 2017

Interview Ton de Rooy Adviesraad

Auto’s kopen of toch beter leasen. Corporate lease of private lease of toch een auto uit de pool? Ton de Rooy is manager Corporate Sales bij BMW, hij vertelt over de afwegingen die bedrijven daarin maken. 

+ Lees meer
Interview 23 maart 2017

Interview Patrick Langevoort adviesraad

De verwachtingen waren enkele jaren geleden nog hoog gespannen, toch blijkt de elektrische auto niet de snelle opmars te maken die verwacht werd. Patrick Langevoort, Facility & Mobility Manager bij Allego, vertelt waar dat door komt en wat de toekomstverwachting is.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen