Nieuws

Partnernieuws 09 april 2018

Renault Zoe

Renault is ervan overtuigd dat het met de ZOE een ijzersterk aanbod doet. We hebben eens onderzocht of dat inderdaad zo is.

+ Lees meer
Partnernieuws 05 april 2018

Alle-in-one tankpas

Travelcard levert al meer dan 30 jaar tankpassen voor de zakelijke markt. Dit doen we inmiddels via een aantal verschillende labels. Wij kiezen hiervoor om beter in te spelen op de behoefte van de markt. Travelcard treft momenteel ook alle voorbereidingen om haar diensten te lanceren in België en Luxemburg.

+ Lees meer
Eventnieuws 04 april 2018

Nieuwe FLEETTOOL

De Fleettool is hét nieuwe online bestel- en beheerprogramma voor de Fleetmanager, geïntroduceerd door Van den Born carrosserie op het Fleetmanagement event 2017.

+ Lees meer
Partnernieuws 29 maart 2018

Vergroot de verkeersveiligheid voor alle weggebruikers

Chauffeurs van bedrijfsvoertuigen brengen doorgaans vele uren achter het stuur door, zowel rijdend als op locatie. Daardoor is het raadzaam deze rijdende werkomgeving zo aangenaam mogelijk te maken.Door met producten op de markt te komen welke zijn ontwikkeld voor en door ondernemers, voldoet Dometic met diens producten aan de vraag van de gebruiker.

+ Lees meer
Persbericht 23 maart 2018

IBM, Rabobank en Stedin finalisten Mobiliteitsmanager van het jaar award

Breda, 23 maart 2018 - De finalisten voor de Mobiliteitsmanager van het jaar award zijn bekend. De award daagt organisaties uit om tot slimme en duurzame oplossingen te komen op het gebied van zakelijke mobiliteit. De jury van de Mobiliteitsmanager van het jaar, kwam tot een shortlist van 3 finalisten na beoordeling van de inzendingen.

+ Lees meer
Persbericht 12 januari 2018

Fleet Mobility Live: de nieuwe naam voor het Fleetmanagement event

Heliview Conferences & Training B.V. lanceert vandaag de nieuwe naam van het Fleetmanagement event. De 16e editie van hét event voor zakelijk mobiliteit zal de naam Fleet Mobility Live dragen. Projectmanager van het evenement Stijn van den Broek legt uit waarom voor deze nieuwe naam is gekozen en wat de gevolgen zijn van de naamswijziging.

+ Lees meer
Nieuwsitem 12 februari 2018

Zero emission, multimodaliteit: bent u de game changer?

In gesprek met Ruud de Groot over het centrale thema van Fleet Mobility Live. Ruud is partner van adviesorganisatie Syndesmo, maar is daarnaast ook een van de leden van de adviesraad én voorzitter van een van de break-out tracks tijdens het event.

+ Lees meer
Persbericht 05 januari 2018

Wie wordt de Mobiliteitsmanager van het jaar 2018?

De Mobiliteitsmanager van het jaar award is een vakprijs, voor én door vakgenoten. Tijdens het event Fleet Mobility Live (voorheen het Fleetmanagement event), dat plaatsvindt op 29 mei 2018 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, wordt voor de vijftiende keer de prestigieuze Mobiliteitsmanager van het jaar award uitgereikt. Vanaf vandaag is het mogelijk om uzelf aan te melden of een vakgenoot of relatie te nomineren.

 

+ Lees meer
Eventnieuws 30 mei 2017

Foto-impressie Fleetmanagement event 2017

Het Fleetmanagement event 2017 ging op dinsdagochtend 23 mei spectaculair van start met een opening door niemand minder dan Wilfred Genee. Bekijk via onderstaande link de foto's van het Fleetmanagement event 2017.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen