Nieuws

Nieuwsitem 07 mei 2018

Onder het genot van een kop koffie je kennis bij spijkeren

Jaguar Land Rover gaat op 29 mei iets unieks doen op Fleet Mobilty Live. Op hun stand staat de gloednieuwe Jaguar I-Pace, de fleet-première voor de Nederlandse markt, en daarmee een bezoek meer dan waard. Maar naast deze bijzondere auto staat gekoppeld aan hun stand en de 1-op-1 meetinglounge de JLR Library.

+ Lees meer
Awardnieuws 02 mei 2018

Wie wint de 2018-editie van de Mobiliteitsmanager van het jaar award?

Het werk van de mobiliteitsmanager verplaatst zich van de auto naar vervoer in brede zin, en tegenwoordig wordt zelfs de 9-tot-5-mentaliteit losgelaten. Ook de drie finalisten van deze editie van de verkiezing Mobiliteitsmanager van het jaar hebben een innovatieve visie op mobiliteit. We stellen de kandidaten aan u voor. De winnaar wordt bekendgemaakt op 29 mei tijdens Fleet Mobility Live.

+ Lees meer
Eventnieuws 30 april 2018

Opel: de toekomst is voor iedereen

Onder het motto “De toekomst is van iedereen” is Opel onlangs samengegaan met PSA. Een van de resultaten van de samenwerking met Peugeot is de Opel Grandland X, die Opel tijdens Fleet Mobility Live op 29 mei laat zien. Bovendien verzorgt Opel met de nieuwe Opel Insignia het vervoer van genodigden tijdens het evenement.

+ Lees meer
Partnernieuws 23 april 2018

MyFMS en autodelen

Heeft u al gehoord wat de nieuwe trend is in de automobielbranche? Autodelen! Waarom uw auto meerdere dagen per week stil laten staan als u hem ook kunt ‘delen’? Zowel particulieren als de zakelijke markt pakken deze kans aan en stellen hun auto beschikbaar voor verhuur.

+ Lees meer
Nieuwsitem 23 april 2018

Mobiliteitsmanager v/h jaar| Finalisten Den Bakker en Delwel (IBM) laten werknemers zelf kiezen

De ontknoping van de verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar 2018 nadert. Op 29 mei wordt in de Van Nelle Fabriek tijdens het event Fleet Mobility Live, waar Fleet&Mobility mediapartner van is, de winnaar bekend gemaakt. De komende weken stellen wij de finalisten vast aan u voor. De derde en vierde in deze serie: IBM-collega’s Leen den Bakker, hr compensation & benefit manager, en Randolph Delwel, fleetmanager, van IBM.

+ Lees meer
Partnernieuws 18 april 2018

Nieuwe Mazda6 op Fleet Mobility Live 2018

Bij Mazda staat de eenheid tussen auto en bestuurder op de eerste plaats. Vandaar ook dat al onze modellen met de bestuurder als uitgangspunt worden ontworpen. Neem je plaats in een Mazda, dan vind je alles zonder te zoeken en word je nooit afgeleid. Daardoor ervaar je harmonie met je Mazda en kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: puur rijplezier.

+ Lees meer
Partnernieuws 17 april 2018

Op weg naar CO2-neutraal

Als energiebedrijf weet Shell wat er nodig is om aan de doelstellingen te kunnen voldoen. De laatste tijd heeft ’s lands grootste multinational in hoog tempo geïnvesteerd in bijvoorbeeld elektrische mobiliteit. Niet alleen met de overname van NewMotion, marktleider op het gebied van laadoplossingen, maar ook met het plaatsen van snellaadpunten langs de Nederlandse wegen. Dit Shell Recharge netwerk wordt dit jaar verder uitgerold. Daarnaast participeert Shell in IONITY, het Europese project van ultra-snelladers.

+ Lees meer
nieuwsitem 13 april 2018

Mobiliteitsmanager v/h Jaar | Finalist Sybrandi (Stedin) zet stop op brandstofauto’s

De ontknoping van de verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar 2018 nadert. Op 29 mei wordt in de Van Nelle Fabriek tijdens het event Fleet Mobility Live, waar Fleet&Mobility mediapartner van is, de winnaar bekend gemaakt. De komende weken stellen wij de finalisten vast aan u voor. De tweede in deze serie: Gertjan Sybrandi, hoofd facilitaire services en mobiliteit bij Stedin.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen