Nieuws

Nieuwsitem 16 juli 2018

Onbelaste kilometervergoeding moet omhoog voor fietsers

Het is niet meer van deze tijd om fietsers dezelfde belastingvrije kilometervergoeding te geven als automobilisten. Een verruiming van dit bedrag voor fietsers en andere milieuvriendelijke alternatieven draagt bij aan de door de overheid gestelde ambitie om mensen uit de auto en op de fiets te krijgen. 

+ Lees meer
nieuwsitem 12 juni 2018

Foto-impressie Fleet Mobility Live 2018

Fleet Mobility Live (voorheen Fleetmanagement event) ging op dinsdagochtend 29 mei spectaculair van start met dagvoorzitter Meindert Schut. Met meer dan 600 deelnemers en meer dan 50 leveranciers van mobiliteitsoplossingen was het event een groot succes

Bekijk via onderstaande link de foto's van Fleet Mobility Live

+ Lees meer
Nieuwsitem 04 juni 2018

Podcast: highlights Talkshow Fleet Mobility Live

Op 29 mei vond, de succesvolle, 16e editie ‘Fleet Mobility Live’ (voorheen Fleetmanagement event) plaats in de karakteristieke fabriek van Van Nelle in Rotterdam. Het overkoepelende thema van dit jaar: “Zero emission, multimodaliteit: bent u de game changer?”.

+ Lees meer
Persbericht 29 mei 2018

Gertjan Sybrandi winnaar Mobiliteitsmanager van het jaar award

Rotterdam, dinsdag 29 mei 2018Gertjan Sybrandi, Hoofd Facilitaire Services & Mobiliteit bij Stedin, is zojuist uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het jaar 2018. Gertjan Sybrandi won de finale van Eric Versluis (Rabobank) en duo Randolph Delwel & Leen den Bakker (IBM). Hij neemt het stokje over van Arjen Juurlink (FrieslandCampina) die vorig jaar deze prijs won.

+ Lees meer
Nieuwsbericht 29 mei 2018

Juryrapport Mobiliteitsmanager van het jaar award

Fleet Mobility Live is in volle gang en zojuist is de winnaar van de Mobiliteitsmanager van het jaar award uitgeroepen. In de finale stonden Gert-Jan Sybrandi (Stedin), Eric Versluis (Rabobank) en duo Randolph Delwel & Leen den Bakker (IBM). Zojuist heeft Gertjan Sybrandi de award ontvangen uit handen van zijn voorgang Arjen Juurlink (FrieslandCampina). Voor de jury was het geen makkelijke keuze, de kandidaten zijn beoordeeld op visie, innovatie en duurzaamheid, maar ook de eigen inbreng en invloed waren van groot belang.

+ Lees meer
Persbericht 25 mei 2018

Ford brengt primeur naar Fleet Mobility Live

Amstelveen, 25 mei 2018 – Fleet Mobility Live is hét event voor alle beheerders van wagenparken in Nederland. Als mobiliteitspartner van vele fleetowners en wagenparkbeheerders is Ford op 29 mei prominent aanwezig en brengt voor deze gelegenheid de nieuwe Focus Wagon naar Nederland. Een primeur, wat deze in het zakelijk segment populaire middenklasser was nog niet eerder in Nederland te zien.

 

+ Lees meer
Eventnieuws 14 mei 2018

KIA stijgt snel op zakelijke shortlist

‘Aansprekend design, 7 jaar garantie én een scherpe leaseprijs: een ijzersterk aanbod’

Kia stijgt snel op de shortlist bij zakelijke autorijders. Het jonge gamma (standaard met 7 jaar garantie) overtuigt hoofd en hart van zakelijk rijdend Nederland. En er komt nóg meer moois aan.

De verrassend hoge kwaliteit van Kia is geen toeval: het bedrijf bouwt doelgericht aan een positie als wereldmerk met aansprekend design, praktische functionaliteit en 100% focus op prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid.

+ Lees meer
Eventnieuws 14 mei 2018

Mobility Mixx: Betalen voor gebruik bijna altijd voordeliger

Bij frequent ov-gebruik wordt al snel gekeken naar een ov-abonnement. Uit onderzoek van Mobility Mixx bij tientallen klanten in de afgelopen jaren blijkt echter steeds dat dit in veel gevallen de verkeerde keuze is. Tot wel 93% van reizigers zijn zakelijk voordeliger uit door simpelweg te ‘betalen voor gebruik’. 

+ Lees meer
Partnernieuws 14 mei 2018

Fleet Support Groep behaalt als eerste fleet & mobility management provider de certificering ISO 27001 (informatiebeveiliging)

Techniek ontwikkelt zich razendsnel.  Stijgende internetsnelheid, vergroting van dataopslag en steeds hogere processorsnelheden maken dat er vandaag de dag meer en meer data opgeslagen en verwerkt wordt. Data is Big Data geworden.  Nog nooit werd er zoveel informatie verwerkt en ook gedeeld. Een ontwikkeling die de mens ten goede komt, maar die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt.  Hoe zit het met de beveiliging van deze informatie?  Hoe waarborg je dat er  verantwoordelijk met informatie wordt omgesprongen? 

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen