Nieuws

Partnernieuws 18 april 2018

De nieuwe Mazda6

Bij Mazda staat de eenheid tussen auto en bestuurder op de eerste plaats. Vandaar ook dat al onze modellen met de bestuurder als uitgangspunt worden ontworpen. Neem je plaats in een Mazda, dan vind je alles zonder te zoeken en word je nooit afgeleid. Daardoor ervaar je harmonie met je Mazda en kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: puur rijplezier.

+ Lees meer
Partnernieuws 17 april 2018

Op weg naar CO2-neutraal

Als energiebedrijf weet Shell wat er nodig is om aan de doelstellingen te kunnen voldoen. De laatste tijd heeft ’s lands grootste multinational in hoog tempo geïnvesteerd in bijvoorbeeld elektrische mobiliteit. Niet alleen met de overname van NewMotion, marktleider op het gebied van laadoplossingen, maar ook met het plaatsen van snellaadpunten langs de Nederlandse wegen. Dit Shell Recharge netwerk wordt dit jaar verder uitgerold. Daarnaast participeert Shell in IONITY, het Europese project van ultra-snelladers.

+ Lees meer
nieuwsitem 13 april 2018

Mobiliteitsmanager v/h Jaar | Finalist Sybrandi (Stedin) zet stop op brandstofauto’s

De ontknoping van de verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar 2018 nadert. Op 29 mei wordt in de Van Nelle Fabriek tijdens het event Fleet Mobility Live, waar Fleet&Mobility mediapartner van is, de winnaar bekend gemaakt. De komende weken stellen wij de finalisten vast aan u voor. De tweede in deze serie: Gertjan Sybrandi, hoofd facilitaire services en mobiliteit bij Stedin.

+ Lees meer
Partnernieuws 09 april 2018

Renault Zoe

Renault is ervan overtuigd dat het met de ZOE een ijzersterk aanbod doet. We hebben eens onderzocht of dat inderdaad zo is.

+ Lees meer
Partnernieuws 05 april 2018

Alle-in-one tankpas

Travelcard levert al meer dan 30 jaar tankpassen voor de zakelijke markt. Dit doen we inmiddels via een aantal verschillende labels. Wij kiezen hiervoor om beter in te spelen op de behoefte van de markt. Travelcard treft momenteel ook alle voorbereidingen om haar diensten te lanceren in België en Luxemburg.

+ Lees meer
Eventnieuws 04 april 2018

Nieuwe FLEETTOOL

De Fleettool is hét nieuwe online bestel- en beheerprogramma voor de Fleetmanager, geïntroduceerd door Van den Born carrosserie op het Fleetmanagement event 2017.

+ Lees meer
Partnernieuws 29 maart 2018

Vergroot de verkeersveiligheid voor alle weggebruikers

Chauffeurs van bedrijfsvoertuigen brengen doorgaans vele uren achter het stuur door, zowel rijdend als op locatie. Daardoor is het raadzaam deze rijdende werkomgeving zo aangenaam mogelijk te maken.Door met producten op de markt te komen welke zijn ontwikkeld voor en door ondernemers, voldoet Dometic met diens producten aan de vraag van de gebruiker.

+ Lees meer
Persbericht 23 maart 2018

IBM, Rabobank en Stedin finalisten Mobiliteitsmanager van het jaar award

Breda, 23 maart 2018 - De finalisten voor de Mobiliteitsmanager van het jaar award zijn bekend. De award daagt organisaties uit om tot slimme en duurzame oplossingen te komen op het gebied van zakelijke mobiliteit. De jury van de Mobiliteitsmanager van het jaar, kwam tot een shortlist van 3 finalisten na beoordeling van de inzendingen.

+ Lees meer
Nieuwsitem 12 februari 2018

Zero emission, multimodaliteit: bent u de game changer?

In gesprek met Ruud de Groot over het centrale thema van Fleet Mobility Live. Ruud is partner van adviesorganisatie Syndesmo, maar is daarnaast ook een van de leden van de adviesraad én voorzitter van een van de break-out tracks tijdens het event.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen