Nieuws

Persbericht 12 januari 2018

Fleet Mobility Live: de nieuwe naam voor het Fleetmanagement event

Heliview Conferences & Training B.V. lanceert vandaag de nieuwe naam van het Fleetmanagement event. De 16e editie van hét event voor zakelijk mobiliteit zal de naam Fleet Mobility Live dragen. Projectmanager van het evenement Stijn van den Broek legt uit waarom voor deze nieuwe naam is gekozen en wat de gevolgen zijn van de naamswijziging.

+ Lees meer
Eventnieuws 30 mei 2017

Foto-impressie Fleetmanagement event 2017

Het Fleetmanagement event 2017 ging op dinsdagochtend 23 mei spectaculair van start met een opening door niemand minder dan Wilfred Genee. Bekijk via onderstaande link de foto's van het Fleetmanagement event 2017.

+ Lees meer
Awardnieuws 23 mei 2017

Arjen Juurlink winnaar Mobiliteitsmanager van het jaar 2017

Arjen Juurlink, compensation & benefits specialist bij Friesland Campina, is zojuist uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het jaar 2017. Arjen Juurlink won de finale van Coen Krol (Accenture) en Henk Zoomers (PGGM). Hij neemt het stokje over van Miranda Koning die vorig jaar deze prijs won.

+ Lees meer
Eventnieuws 22 mei 2017

Total Cost of Mobility

Het aantal mogelijkheden om zakelijke mobiliteit te faciliteren is inmiddels eindeloos, maar of het nu een duurzaam deelautoconcept is of een elektrische leaseauto, uiteindelijk blijft kostenbeheersing een belangrijke taak van de mobiliteitsmanager. Binnen het programma van Total Cost of Mobility wordt daarom aandacht gegeven aan ICT-toepassingen voor slim parkeren en registeren, het inkopen van leasecontracten, fiscaliteit en de kosten/baten van een mobiliteitsbeleid.

+ Lees meer
Eventnieuws 19 mei 2017

Car Sharing kan ook leuk zijn

In samenwerking met Clifford Electronics en Vodafone Automotive heeft Pon Porsche Import op basis van het Vodafone Fleet Telematics platform “Share a Porsche” ontwikkeld. Als deelnemer aan deze sessie maakt u kans om een “Porsche Advanced Driver Training” te winnen!

+ Lees meer
Eventnieuws 22 mei 2017

Flexible Mobility

Het standaard krijgen van een leaseauto is niet meer van deze tijd. Medewerkers willen tegenwoordig flexibel zijn en zelf kunnen kiezen welk vervoermiddel ze gebruiken op welk moment. Tijdens het Fleetmanagement event zal het programma van Flexible Mobility hierop ingaan. Onderwerpen zoals mobiliteitsbudgetten, de laadinfrastructuur en autodelen komen aan het bod.

+ Lees meer
Eventnieuws 19 mei 2017

Sustainable Mobility

In dit nieuwsitem staat het thema Sustainable Mobility centraal en zullen we u op de hoogte brengen wat het programma u te bieden heeft op dit gebied.

+ Lees meer
Partnernieuws 19 mei 2017

Zakelijke markt omarmt Kia

Ook dit jaar is Kia aanwezig op het fleetmanagement event. Omdat we je graag persoonlijk laten kennismaken met onze modellen én zodat je als fleetowner of mobiliteitsmanager zelf kunt zien waarom je niet om Kia heen kunt. 

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen