Netwerken

Behalve een aantrekkelijke programma, beschikt het event over een beursvloer, dit is de plek om te netwerken met bestaande of nieuwe relaties. Meer dan 40 van de belangrijkste automotive- en mobiliteitsleveranciers presenteren zich hier aan de markt en gebruiken het event om hun productinnovaties te tonen.

Naast traditionele partijen als importeurs en brandstofleveranciers zet Heliview Conferences vol in op de ‘nieuwe’ toetreders op de markt zoals bijvoorbeeld; leveranciers van mobiliteitskaarten en elektrische fietsen.

1-op-1 gesprekken

Kom via 1-op-1 gegesprekken in contact met collega's en haal meer rendement uit uw deelname aan het event.

Let op: Dit onderdeel is alleen beschikbaar voor eindgebruikers (fleetmanagers, mobiliteitsmanagers of vergelijkbare functies) en is niet verplicht!

Tijdens Fleet Mobility Live bieden wij u de mogelijkheid om 1-op-1 gesprekken in te plannen met uw vakgenoten.

Kennisdeling en het leggen van nieuwe contacten zijn - naast het verzamelen van de benodigde informatie en het beantwoord krijgen van uw vragen - essentiële onderdelen van een succesvolle eventdag. Naast de contacten die u legt met de partners en experts op het event, is het leggen van contacten met collega’s die zich ook bezighouden met mobiliteitsvraagstukken van grote toegevoegde waarde.

Netwerken met uw vakgenoten is waardevol

De deelnemers die Fleet Mobility Live bezoeken lopen rond met dezelfde vragen als u, of hebben juist het antwoord op de vraag waar u nog mee rondloopt. Ook kunnen hun praktijkervaringen u wellicht behoeden om dezelfde fout te maken die zij maakten. Of bent u juist diegene die uw collega op het goede spoor zet? Kortom; netwerken met uw vakgenoten is waardevol.

Direct aanmelden!

Sfeerimpressie