Fleet Mobility Live 2020

Hét event voor uw mobiliteitstransitie

12 mei 2020 | NBC | Nieuwegein
2020 Award

Mobiliteitsmanager award

De Mobiliteitsmanager van het jaar award is een vakprijs, voor én door vakgenoten.

Al meer dan negentien edities wordt de prestigieuze Mobiliteitsmanager van het jaar Award uitgereikt tijdens het Fleet Mobility Live en dit jaar mogen we alweer de 20 Award uitreiken.

Stuur uw nominatie in!
Kent u een collega/relatie die zeker genomineerd moet worden voor de Mobiliteitsmanager van het jaar Award 2020? Of bent u verantwoordelijk voor mobiliteit in de functie van mobiliteitsmanager, fleetmanager, HR manager, inkoop manager, financieel manager of facilitair manager, en heeft u zichzelf in de afgelopen jaren onderscheiden met het door u gevoerde mobiliteitsbeleid in uw organisatie?

Stuur dan tot uiterlijk 1 maart uw nominatie in voor de Mobiliteitsmanager van het jaar award 2020″!

Deze vakprijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens het Fleet Mobility Live. Nomineren kost slechts enkele minuten tijd.


Naar het nominatieformulier

Het doel van de Mobiliteitsaward is om te laten zien welke innovatieve oplossingen er mogelijk zijn op het gebied van mobiliteit voor medewerkers. De innovatieve oplossingen helpen andere bedrijven en organisaties te inspireren om zelf innovatieve mobiliteitsprojecten uit te voeren die Nederland op een groene, gezonde en slimme manier bereikbaar houden.

De jury
Arno Veenman (De Volksbank), Gertjan Sybrandi (Stedin), Jos Hollestelle (Syndesmo), Arjen Juurlink (FrieslandCampina), Daan Bieleveld (DSM), Pieter Gussekloo, HR Analist (Rabobank).

De Finale
De finale vindt plaats tijdens het evenement Fleet Mobility Live in het NBC Nieuwegein. Iedereen is welkom om bij de finale aanwezig te zijn. Meer informatie en aanmelden kunt u hier op de website van Fleet Mobility Live vinden.

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste congres nieuws of nieuws van onze partners? U leest het allemaal in ons complete nieuwsoverzicht!


Nieuws

1-op-1 gesprekken

Kennis uitwisselen en contacten leggen met andere mobility professionals maken een eventdag echt waardevol. Daarom zijn 1-op-1 gesprekken essentieel!


Meer over 1-op-1 gesprekken

Tickets

Reserveer direct uw tickets en verzeker uzelf van een plekje bij Fleet Mobility Live 2020!


Tickets