Keynotes

Meindert Schut.jpg
Meindert Schut
Journalist
BNR Nieuwsradio

Meindert is presentator bij BNR Nieuwsradio. Hij presenteert onder andere BNR De Nationale Autoshow. Eerder was hij adjunct-hoofdredacteur. De BNR Nationale Autoshow is een wekelijks radioprogramma van een uur over auto’s en mobiliteit. Het programma kenmerkt zich door een hoge informatiedichtheid en een ongedwongen sfeer, waarbij de passie voor auto’s voorop staat. Tijdens Fleet Mobility Live is Meindert als dagvoorzitter verantwoordelijk voor een scherpe discussie over de actuele ontwikkelingen in de sector. 

koenders_jan-christiaan_louwmanparqui_2016.jpg
Jan Christiaan Koenders
Managing Director
Louwman & Parqui Toyota Lexus Nederland

Jan-Christiaan is sinds januari 2017 algemeen directeur van Toyota- en Lexus-importeur Louwman&Parqui. Koenders verruilde in 2014 de positie van directeur van BMW Nederland voor die van chief operating officer bij BMW Noord-Amerika. Daarna was hij werkzaam voor hetzelfde merk in München, als vice president retail channel performance Europe. Tijdens Fleet Mobility Live deelt Jan Christiaan onder andere zijn visie op het thema elektrificering.

Meer sprekers worden geladen