Keynotes

400_Wout Benning_FML2018.jpg
Wout Benning
Beleidsadviseur duurzaamheid
RAI vereniging

Wout Benning is sinds 2016 in dienst van RAI Vereniging als beleidsadviseur duurzaamheid en techniek binnen de afdeling Belangenbehartiging. Wout Benning was als adviseur techniek & innovaties bij Mercedes-Benz Nederland nauw betrokken bij connectivity en autonoom rijden. Tot slot heeft hij niet alleen zeer ruime ervaring met personenauto’s, maar is hij ook bekend met bestel- en vrachtauto’s

Ruud de Groot 400x400.jpg
Ruud de Groot
Directeur
Syndesmo

Ruud is ruim 15 jaar actief in het mobiliteitsdomein. Vanuit het onderwerp mobiliteit is hij betrokken geraakt bij de beweging naar Het Nieuwe Werken (HNW) die door veel organisaties gemaakt wordt. Zijn inzichten en ervaringen vanuit zijn consultancy en ICT achtergrond heeft Ruud in de periode 2012 – 2014 ingezet in verschillende rollen binnen het programma Beter Benutten (o.a. Mobiliteitsmakelaar bij de Verkeersonderneming in Rotterdam). Vanaf medio 2014 richt hij zich binnen Syndesmo op het begeleiden van organisaties als Vitens, TNO, Enexis, Alliander, Hogeschool inHolland, Siemens en de Nationale Politie op hun pad naar nieuw mobiliteitsbeleid. Ruud is voorzitter van één van de break-out tracks.

Coen Krol 400x400.jpg
Coen Krol
Mobility- & Environmental lead
Accenture

Een flexibel en betaalbaar EV beleid, zo doe je dat!

De opkomst van elektrische auto’s is een feit. Werknemers vragen erom en de voor de werknemer is de business case snel gemaakt. Hoe kan je als werkgever op een aantrekkelijke manier die niet alleen voor de werknemer interessant is EV’s integreren in je mobiliteitsbeleid? In een korte sessie zullen we het gaan hebben over de uitdagingen van elektrische auto’s binnen je mobiliteitsregeling. Hoe behaal ik doestellingen omtrent elektrische auto’s? Hoe vergoed ik de laadpaal? Is zo’n EV nou echt zoveel voordeliger ten opzichte van een reguliere auto? Hoe begeleid ik medewerkers in de aanschaf van een elektrische auto. Deze vragen en meer over elektrische en flexibele mobiliteit zullen beantwoord worden in deze interactieve sessie over duurzame mobiliteit. Tot de 29e!

Coen Krol | Finalist Mobiliteitsmanager 2017

Wijnand de Geus.jpg
Wijnand de Geus
Sectiemanager personenauto's & bedrijfswagens
RAI Vereniging

Wijnand is bij de RAI vereniging verantwoordelijk voor de sectie personenauto’s en lichte bedrijfswagens, deze is qua aantal leden bescheiden maar qua maatschappelijk belang en financiële inbreng veruit de belangrijkste sectie  binnen RAI Vereniging. Als sectiemanager Wijnand verantwoordelijk voor het collectief te voeren beleid. Veel aandacht voor fiscale aangelegenheden, introductie nieuwe brandstoffen en milieuwetgeving waaronder autorecycling. Wijnand wat in het verleden onder meer werkzaam voor de BOVAG en Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen. Tijdens Fleet Mobility Live deelt Wijnand de visie van de RAI vereniging op thema WLTP.

Lek Kramer (versie 2).jpg
Loek Kramer
Partner & Sector Lead Automotive
KPMG Nederland

Loek heeft jarenlange ervaring in de auto-industrie en is sinds 2014 sectorleider voor de Nederlandse Automotive markt. Loek is werkzaam geweest in verschillende sectoren waar hij internationale group audits heeft geleid. Een kritische sparring partner die de verschillende belangen begrijpt, de integriteit bewaakt en het management helpt hun bedrijfsvoering te professionaliseren. Tijdens Fleet Mobility Live deelt Loek zijn visie op thema’s als blockchain en GDPR.

Meer sprekers worden geladen