Keynotes

koenders_jan-christiaan_louwmanparqui_2016.jpg
Jan Christiaan Koenders
Managing Director
Louwman & Parqui Toyota Lexus Nederland

Jan-Christiaan is sinds januari 2017 algemeen directeur van Toyota- en Lexus-importeur Louwman&Parqui. Koenders verruilde in 2014 de positie van directeur van BMW Nederland voor die van chief operating officer bij BMW Noord-Amerika. Daarna was hij werkzaam voor hetzelfde merk in München, als vice president retail channel performance Europe. Tijdens Fleet Mobility Live deelt Jan Christiaan onder andere zijn visie op het thema elektrificering.

Meindert Schut.jpg
Meindert Schut
Journalist
BNR Nieuwsradio

Meindert is presentator bij BNR Nieuwsradio. Hij presenteert onder andere BNR De Nationale Autoshow. Eerder was hij adjunct-hoofdredacteur. De BNR Nationale Autoshow is een wekelijks radioprogramma van een uur over auto’s en mobiliteit. Het programma kenmerkt zich door een hoge informatiedichtheid en een ongedwongen sfeer, waarbij de passie voor auto’s voorop staat. Tijdens Fleet Mobility Live is Meindert als dagvoorzitter verantwoordelijk voor een scherpe discussie over de actuele ontwikkelingen in de sector. 

Lek Kramer (versie 2).jpg
Loek Kramer
Partner & Sector Lead Automotive
KPMG Nederland

Loek heeft jarenlange ervaring in de auto-industrie en is sinds 2014 sectorleider voor de Nederlandse Automotive markt. Loek is werkzaam geweest in verschillende sectoren waar hij internationale group audits heeft geleid. Een kritische sparring partner die de verschillende belangen begrijpt, de integriteit bewaakt en het management helpt hun bedrijfsvoering te professionaliseren. Tijdens Fleet Mobility Live deelt Loek zijn visie op thema’s als blockchain en GDPR.

Wijnand de Geus.jpg
Wijnand de Geus
Sectiemanager personenauto's & bedrijfswagens
RAI Vereniging

Wijnand is bij de RAI vereniging verantwoordelijk voor de sectie personenauto’s en lichte bedrijfswagens, deze is qua aantal leden bescheiden maar qua maatschappelijk belang en financiële inbreng veruit de belangrijkste sectie  binnen RAI Vereniging. Als sectiemanager Wijnand verantwoordelijk voor het collectief te voeren beleid. Veel aandacht voor fiscale aangelegenheden, introductie nieuwe brandstoffen en milieuwetgeving waaronder autorecycling. Wijnand wat in het verleden onder meer werkzaam voor de BOVAG en Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen. Tijdens Fleet Mobility Live deelt Wijnand de visie van de RAI vereniging op thema WLTP.

Coen Krol 400x400.jpg
Coen Krol
mobility- & environmental lead
Accenture

Coen was in 2017 één van de finalisten van de Mobiliteitsmanager van het jaar award. Tijdens het komende event deelt hij met ons zijn ervaringen o.a. op het gebeid van duurzaamheid en EV. Vakblad Fleet & Mobility interviewde hem:

“Het liefst zou ik in het mobiliteitsbudget ook de CO2-uitstoot willen verwerken. Rijd je een grote, onzuinige auto, dan kost dat meer CO2-punten dan wanneer je kiest voor een kleinere, groene auto. Zo creëren we bewustzijn. Daarnaast zijn we bezig met elektrische auto’s en ride sharing. Medewerkers hebben een ride share app die ook bij de ons omringende bedrijven is ingevoerd. Zodat we met onze buren samenwerken aan groenere mobiliteit. Het zou mooi zijn als we straks een pool van deelauto’s hebben waarvan niet alleen onze eigen medewerkers gebruik maken, maar ook die van andere bedrijven.”

Meer sprekers worden geladen