Keynotes

Maarten Steinbuch.jpg
Maarten Steinbuch
Hoogleraar
Technische Universiteit Eindhoven

Visionaire keynote professor Maarten Steinbuch

Maarten Steinbuch is hoogleraar aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij doet met zijn groep onderzoek naar robots voor de zorgsector (zijn team is wereldkampioen voetballende robots) en voor de industrie. Hij werkt aan elektrisch vervoer, zelfrijdende autotechniek en kernfusie. Maarten is door zijn vele media optredens (DWDD, Nieuwsuur en het NOS journaal) en vele lezing dé visionair in zijn vakgebied. Tijdens Fleet Mobility Live zal Maarten in een interactieve sessie samen dagvoorzitter Meindert Schut de route uitstippelen die u als mobiliteitsmanager de komende jaren te wachten staat. Dit is een keynote die u niet wilt missen!

Dennis de Vries.jpg
Dennis de Vries
Senior manager
KPMG Nederland

Dennis is bij KPMG Nederland verantwoordelijk voor de dienstverlening op het gebied van blockchain technologie (Digital Ledger Services). Hij is expert op het gebied van Cryptocurrencies, Audit en Business Management. Vanuit deze rol is hij betrokken bij de organisatie van de jaarlijkse Dutch Blockchain Conference. Hij heeft een achtergrond als extern en intern accountant en heeft ruim 20 jaar controle- en advieservaring in de bancaire en leasing sector. Dit maakt hem een allround expert op het toepassen van blockchain technologie in de financiële dienstverlening. Hij is een graag geziene gast op conferenties over dit thema en wordt vaak gevraagd om lezingen te geven over deze vernieuwende technologie.

René Laheij.jpg
René Laheij
manager facility management & vastgoed
Enexis Groep

René is er trots op dat Enexis Groep de ambitie heeft uitgesproken om in 2020 de CO2 uitstoot van haar wagenpark te halveren. Een ambitie waarvoor veranderingen in de organisatie nodig zijn. René deelt graag zijn kennis en ervaringen hierover. Enexis Groep wil een bijdrage leveren aan de versnelling van de Energietransitie en daarin past de omschakeling naar elektrisch rijden. Een voorbeeldrol dus. In zijn presentatie neemt René ons mee in de uitdagingen, de veranderingen die nodig zijn en zal ingaan op de cultuur- en gedragsveranderingen welke nodig zijn.

Arjen Juurlink 400x400.jpg
Arjen Juurlink
Sr Compensation & Benefits Specialist
Compensation & Benefits specialist bij FrieslandCampina

Mobiliteitsbeleid bij FrieslandCampina: duurzaamheid, veiligheid en eigen verantwoordelijkheid

  • FrieslandCampina heeft duurzaamheid, veiligheid, eigen verantwoordelijkheid nemen en kostenbeheersing hoog in het vaandel staan. Het integrale mobiliteitsbeleid draagt bij aan groener en veiliger reizen en rijden.
  • Met het mobiliteitsbeleid geeft FrieslandCampina werknemers de mogelijkheid hun mobiliteit zelf vorm te geven. Werknemers kunt zo bewuster keuzes maken in hun reisgedrag (reis je met de auto, trein, fiets of werk je thuis), hun rijgedrag (zuinig rijden en tanken bij goedkopere tankstations) én de keuze van de auto. Hiermee worden werknemers gestimuleerd om groener te reizen.
  • Door meer verantwoordelijkheid en vertrouwen bij onze werknemers neer te leggen en ze ruimte te geven om keuzes te maken in hun eigen mobiliteitsgedrag motiveren en stimuleren we hen om duurzamer en veiliger te reizen. Zo dragen we samen bij aan een duurzamer en veiliger FrieslandCampina!

Arjen Juurlink | Mobiliteitsmanager van het jaar 2017

Annemieke Stoppelenburg.jpg
Annemieke Stoppelenburg
Partner
Syndesmo

Annemieke adviseert en begeleidt organisaties in uitdagende verandervraagstukken. Sinds 1990 is zij betrokken geweest bij talloze verandertrajecten. “Veranderingen komen vaak prachtig op papier terecht (in ronkende veranderplannen), maar de worsteling is deze plannen ‘goed van het papier af te laten komen’. Daar ligt mijn kracht. Veranderingen werkend krijgen – daar ligt mijn drive. Ik verbind belangen en relevante spelers. Het lastige gesprek, de confronterende spiegel, het eerlijke klankbord schuw ik daarbij niet.” Annemieke is voorzitter van één van de break-out tracks.

Meer sprekers worden geladen