Fleet Mobility Live 2020

Hét event voor uw mobiliteitstransitie

12 mei 2020 | NBC | Nieuwegein
Speciaal voor Human Resource professionals

HR Programma

Zakelijke mobiliteit is een belangrijk thema voor HR-professionals. Als HR-professional zoek je immers constant naar manieren om medewerkers vitaler, duurzamer inzetbaar, flexibeler en innovatiever te maken en te houden.

Als onderdeel van Fleet Mobility Live hebben wij daarom een programma samengesteld specifiek voor professionals met een HR profiel. Binnen dit programma staan de uitdagingen die Human Resource professionals hebben op het gebied van de mobiliteit van de medewerkers centraal.


Bemachtig hier uw HR programma ticket
HR ronde tafel sessie

Hoe maakt u mobiliteitsinterventies succesvol?

“Zonder steun van het management en gedragsverandering bij je medewerkers, komt u er niet.” Deborah Scholte-Oldenburg, HR-adviseur bij Hunter Douglas Europe B.V., is hiervan overtuigd. Ze ondernam al verschillende interventies. De één nog creatiever dan de ander. Maar dat succes geen uitgemaakte zaak was, ontdekte ze snel. “Iedereen die ik vraag of ze verandering willen, zegt ja. Maar het echt doen, dat is iets anders.” En dan is er nog de wet en regelgeving, een berg aan administratiewerk en hoge kosten. Hoe zorgt u nu voor een succesvol mobiliteitsbeleid? Dat is waar we met dit gesprek achter willen komen.

Bemachtig hier uw HR programma ticket

Deborah Scholte-Oldenburg

HR-adviseur bij Hunter Douglas Europe B.V.
https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/Deborah-Scholte-Oldenburg_FML2020.jpg

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste congres nieuws of nieuws van onze partners? U leest het allemaal in ons complete nieuwsoverzicht!


Nieuws

1-op-1 gesprekken

Kennis uitwisselen en contacten leggen met andere mobility professionals maken een eventdag echt waardevol. Daarom zijn 1-op-1 gesprekken essentieel!


Meer over 1-op-1 gesprekken

Tickets

Reserveer direct uw tickets voor het HR programma en verzeker uzelf van een plekje bij Fleet Mobility Live 2020!


Tickets HR