Fleet Mobility Live

Event Nieuws


Mobiliteitsmanager van het jaar 2018

29 mei 2018
award-winnaar-2018.jpg

Gertjan Sybrandi winnaar Mobiliteitsmanager van het jaar award!

Gertjan Sybrandi, Hoofd Facilitaire Services & Mobiliteit bij Stedin, is zojuist uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het jaar 2018. Gertjan Sybrandi won de finale van Eric Versluis (Rabobank) en duo Randolph Delwel & Leen den Bakker (IBM). Hij neemt het stokje over van Arjen Juurlink (FrieslandCampina) die vorig jaar deze prijs won.

Dit jaar trof de vakjury drie goede finalisten die met energie en passie bezig zijn met het thema mobiliteit binnen hun organisaties. Alle drie de kandidaten hebben mooie resultaten geboekt in soms moeilijke omstandigheden. De keuze voor de Mobiliteitsmanager van het jaar 2018 was dan ook geen makkelijke opgave.

De vakjury over de keuze: “Gertjan is een realistische bruggenbouwer die het overzicht behoudt. Een goed luisteraar, met hoge gunfactor, die de verschillende belangen begrijpt, ook in situaties die weerstand oproepen tot resultaat komt. Stap-voor-stap alle stakeholders in het proces en verhaal betrekken is essentieel. Samen staan we sterk is zijn motto, hetgeen bereikt is, is daarmee een groepsresultaat. Gertjan heeft ambitieuze plannen rondom elektrisch rijden, zoals uitsluitend de inzet van volledig elektrische auto’s in 2020. Vanaf begin dit jaar geen nieuwe instroom meer van fossiele brandstof aangedreven personenauto’s. Men biedt medewerkers elektrische auto’s aan middels private-lease constructies. Daarnaast heeft hij verder een duidelijke visie over duurzame vastgoedkeuzes en bijbehorend parkeerbeleid.”

De jury bestaat uit Arjen Juurlink (Friesland Campina), Daan Bieleveld (DSM), John de Gier (Siemens Nederland), Henk Winckens (Enexis), Martin Lans (VNF), Sandra van Soest (Rabobank Nederland) en Ronald Postma (Syndesmo).