Fleet Mobility Live

Event Nieuws


Fleet Mobility Live 2019

23 mei 2019 0
IMG_2137-1200x900.jpg

Op dinsdag 21 mei stond het NBC in Nieuwegein in het teken van de 17e editie van het Fleet Mobility Live event. Met een divers, veelzijdig en actueel programma was ook dit jaar Fleet Mobility Live hét event waar u in een dag volledig op de hoogte werd gebracht over de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied mobiliteit en de impact van deze ontwikkelingen op uw organisatie. Het zeer praktijkgerichte programma bevatte cases van; Volksbank, Stedin, Eneco, Rijkswaterstaat, a.s.r., VodafoneZiggo en nog veel meer…

Inspirerende afsluitende talkshow

Fleet Mobility Live werd dit jaar afgesloten door één van de voornaamste Nederlandse visionairs op het gebied van mobiliteit. Carlo van de Weijer, samen met Steven Nelemans (CEO Amber Mobility) en Lex Hoefsloot (CEO Lightyear), vertelde alles over de laatste ontwikkelingen en uitdagingen waar mobiliteitsprofessionals de komende jaren mee geconfronteerd gaan worden. Hierbij kwamen onderwerpen als Mobility as a Service, Zero Emission en autonoom rijden aan het bod.

Arno Veenman winnaar Mobiliteitsmanager van het jaar award

Arno Veenman, adviseur expertise HR bij de Volksbank, is op Fleet Mobility Live uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het jaar 2019. Arno ontving de prijs uit handen van Gertjan Sybrandi (Stedin), de winnaar van vorig jaar. Dit jaar trof de vakjury drie vakbekwame finalisten die met energie en passie bezig zijn met het thema mobiliteit binnen hun organisaties. De jury roemt vooral Arno’s duidelijk visie op het mobiliteitsbeleid van de Volksbank en hoe hij in staat is geweest om deze visie te vertalen tot een praktische roadmap waarin hij ambitieuze doelstellingen niet uit de weg gaat.

Wij bedanken alle bezoekers voor hun komst en hopen jullie volgend jaar weer terug te zien!