Fleet Mobility Live

Event Nieuws


Finalisten Mobiliteitsmanager van het jaar bekend!

9 april 2019
bs3k7752-kopie-êren-1200x876.jpg

De finalisten voor de prestigieuze ‘Mobiliteitsmanager van het jaar-award’ zijn bekend! De award daagt organisaties uit om tot slimme oplossingen te komen op het gebied van mobiliteit. De awardcommissie, is na beoordeling van de inzendingen tot een shortlist van uiteindelijk 3 finalisten gekomen. De jury heeft deze drie genomineerde gekozen vanwege hun bewezen prestaties en innovatieve karakter.  

En de drie finalisten voor 2019  zijn……

  • Tamara Gieze; zij is HR & Facility manager bij Arup
  • Jeroen Brink; hij is ketenmanager mobiliteit bij Alliander
  • Arno Veenman; hij is adviseur expertise HR bij De Volksbank N.V.

In de maand april worden de finalisten aan de tand gevoeld door de vakjury. Tijdens dit gesprek krijgen ze uitgebreid de mogelijkheid om hun nominatie toe te lichten. Traditiegetrouw wordt de award tijdens het evenement Fleet Mobility Live uitgereikt.

And the winner is…

De Mobiliteitsaward is in het leven geroepen om mobiliteitsmanagers te prijzen, die op creatieve en innovatieve wijzen met oplossingen komen op het gebied van mobiliteit voor medewerkers en daarnaast Nederland op een groene, gezonden en slimme manier bereikbaar houden. Wilt u deelnemen aan het event en aanwezig zijn bij de uitreiking, bezoek dan de website van het event: www.fleetmobilitylive.nl.

Samenstelling jury
De jury voor ‘Mobiliteitsmanager van het jaar award’ bestaat uit Tineke de Wolf (Eneco), Daan Bieleveld (DSM), Arjen Juurlink (FrieslandCampina), Ronald Postma (Syndesmo), Gertjan Sybrandi (Stedin) en Henk Winckens (Enexis).

Over Fleet Mobility Live 2019
Fleet Mobility Live is hét netwerkevent voor iedereen die verantwoordelijk is voor of betrokken bij mobiliteit van zijn of haar organisatie. Het event staat in teken van de mobiliteitstransitie. Naast een expo met alle relevante mobiliteit- & automotive leveranciers, biedt het event ruime gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten en kennis op te doen in een kwalitatief hoogwaardig eventprogramma.

Fleet Mobility Live wordt gehouden op dinsdag 21 mei 2019 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.