Fleet Mobility Live

Event Nieuws


De mobiliteitstransitie bij VodafoneZiggo

24 april 2019 0
VodafoneZiggo.png

Thomas Mulder is Executive Director HR bij VodafoneZiggo én spreekt op het event Fleet Mobility Live over zijn mobiliteitstransitie. Het fusiebedrijf heeft afgelopen najaar een nieuw mobiliteitsbeleid uitgerold dat draait om duurzaamheid en flexibiliteit. Veel medewerkers komen tegenwoordig met het OV naar kantoor. Mulder vertelt hoe hij van hen ambassadeurs heeft gemaakt.

Het nieuwe hoofdkantoor van Vodafone-Ziggo ligt pal naast Utrecht Centraal in Hoog Catharijne. Daar wíllen de 1.680 medewerkers van het bedrijf niet eens met de auto komen. Het is dan ook geen toeval dat het nieuwe hoofdkantoor, dat VodafoneZiggo het Central Office noemt, daar is neergestreken. Alle medewerkers, dus ook die op andere locaties en in de winkels werken, hebben een NS Business Card gekregen.

Ik ga zelf met de fiets naar het station in Naarden en pak dan de Sprinter naar Utrecht. Het komt regelmatig voor dat ik met onze CEO samen in de trein zit. Dan komen we samen met ons rugzakje op kantoor aan. Het is even wennen, maar na een week of vier, vijf, zes zit het reizen met de trein helemaal in je systeem.” Aldus Thomas Mulder.

Bedrijven hebben allang niet meer alleen een leaseautobeleid, het mobiliteitsbeleid is de nieuwe norm. Waar eerst de wagenparkbeheerder aan zet was met het inkopen auto’s, is nu vooral de HR-manager druk met het faciliteren van multimodaliteit. Speciaal voor HR-professionals heeft het Fleet Mobility Live event daarom een exclusief HR Round Table programma, waar ook VodafonZiggo’s Thijs van Loon bij aanschuift. Van Loon is Director People Experience & Reward en vanuit die rol ook zeer nauw betrokken geweest bij de mobiliteitstransitie.

Openingskeynote Thomas Mulder

Wilt u meer weten over de strategie van Thomas Mulder en VodafoneZiggo, kom dan om 9.30 naar de openingstalkshow op het Fleet Mobility Live event. Klik hier voor uw ticket.

 

Bron: Fleet & Mobility

Fleet & Mobility is mediapartner van Fleet Mobility Live


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *