Award

De Mobiliteitsmanager van het jaar award is een vakprijs, voor én door vakgenoten. Tijdens het event Fleet Mobility Live, dat plaatsvindt op 29 mei 2018 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, wordt voor de vijftiende keer de prestigieuze Mobiliteitsmanager van het jaar award uitgereikt. Vanaf vandaag is het mogelijk om uzelf aan te melden of om iemand te nomineren voor deze award.

Kent u een collega / relatie die zeker genomineerd moet worden voor de Mobiliteitsmanager van het jaar award 2018? Of bent u verantwoordelijk voor mobiliteit in de functie van mobiliteitsmanager, fleetmanager, HR manager, inkoop manager, financieel manager of facilitair manager, en heeft u zichzelf in de afgelopen jaren onderscheiden met het door u gevoerde mobiliteitsbeleid in uw organisatie?

Stuur dan tot uiterlijk 2 maart uw nominatie in voor de "Mobiliteitsmanager van het jaar award 2018"! Nomineren kost slechts enkele minuten tijd.

Nomineer uw mobiliteitsmanager van het jaar!

Arjen Juurlink ontving vorig jaar op 23 mei de award uit handen van zijn voorgangster Miranda Koning (Ymere). De jury roemde de integrale mobiliteitsaanpak die Juurlink kiest bij Friesland Campina. Arjen is toegetreden tot de jury en zal dit jaar mede bepalen wie zijn opvolger gaat worden.

Uitreiking mobiliteitsaward