Adviesraad

Opel-Sander-Jansen-289374.jpg
Sander Jansen
Sales Director
Opel Nederland

Sander is sinds 2014 verkoopdirecteur bij Opel Nederland. In deze rol is hij verantwoordelijke voor zowel de consumenten als de zakelijke markt, het Opel Business Center programma, dealer doelstelling, verkoop budget, verkoop campagnes, verkoop effectiviteit en klantenervaring. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor rentals, remarketing & used vehicles. In verschillende ander rollen werkt Sander al sinds 2008 bij Opel Nederland.

Ruud de Groot 400x400.jpg
Ruud de Groot
Directeur
Syndesmo

Ruud is ruim 15 jaar actief in het mobiliteitsdomein. Vanuit het onderwerp mobiliteit is hij betrokken geraakt bij de beweging naar Het Nieuwe Werken (HNW) die door veel organisaties gemaakt wordt. Zijn inzichten en ervaringen vanuit zijn consultancy en ICT achtergrond heeft Ruud in de periode 2012 – 2014 ingezet in verschillende rollen binnen het programma Beter Benutten (o.a. Mobiliteitsmakelaar bij de Verkeersonderneming in Rotterdam). Vanaf medio 2014 richt hij zich binnen Syndesmo op het begeleiden van organisaties als Vitens, TNO, Enexis, Alliander, Hogeschool inHolland, Siemens en de Nationale Politie op hun pad naar nieuw mobiliteitsbeleid. Ruud is voorzitter van één van de break-out tracks.

Meer sprekers worden geladen