Adviesraad

Hans den Hollander.jpg
Hans den Hollander
Manager car fleet Europe & emerging
CISCO

Hans was in 2013 kandidaat voor de Mobiliteitsmanager van het Jaar. Hij wist de jury te imponeren met de manier van aansturing van 'zijn' wagenpark. Zijn (Nederlandse) beleid geldt daardoor als voorbeeld voor andere landen waar Cisco actief is. Hans heeft zijn zaken bij Cisco goed voor elkaar en heeft zijn aansturing professioneel en op Europees niveau ingericht. Als meest ontwikkeld 'leaseland' is Nederland ook bij Cisco leidend in de aansturing en aanpak. Met name bij de opzet en organisatie in dit laatste vervult Hans een bijzondere rol.

Patrick Langevoort.jpg
Patrick Langevoort
Product & Programma Manager
Allego

Patrick is afgestuurd econoom met specialisatie internationaal management. Na een aantal commerciële instroomfuncties is hij in 2005 begonnen als lease consultant bij een Duitse leasemaatschappij. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan in het adviseren van organisaties bij het efficiënter en duurzamer inrichten van het wagenpark.

Per 2009 is Patrick werkzaam bij Alliander als beleidsadviseur Mobiliteit. Bij Alliander is hij verantwoordelijk voor het contract- & leveranciersmanagement op het gebied van mobiliteit en ontwikkeling van toekomstvisie voor integrale mobiliteit en projectimplementatie van alternatieve aandrijftechnieken.

Ton de Rooy.jpg
Ton de Rooy
Manager Corporate Sales
BMW

Ton de Rooij is sinds 2007 werkzaam bij BMW Group NL als Manager Corporate Sales.
In deze functie met zijn team verantwoordelijk voor de bewerking van de groot zakelijke markt, zoals; overheid, grote fleetowners, Leasemaatschappijen en verhuurmaatschappijen.

Corporate Sales wil haar klanten ontzorgen op mobiliteitsgebied en is partner op gebied van kostenbeheersing, merkenbeperking en duurzaamheid binnen wagenparken.

 

Paul Hijstek.jpg
Paul Hijstek
Fleetmanager
TBI

Paul is sinds juni 2015 Manager Fleet en Mobility bij TBI Holdings bv ( 6000 medewerkers, 3000 auto’s).  Na een grondige herziening van de leaseregeling en het contractmanagement in 2016 vraagt in 2017 het op stellen van een gedragen mobiliteitsvisie de meeste aandacht. Bij voorgaande werkgevers heeft Paul veel ervaring opgedaan met de introductie van mobiliteitsbudgetten en deelautosystemen.

Frank Siemerink.jpg
Frank Siemerink
Manager Marketing Fleetsales
Pon Automotive

Frank is verantwoordelijk voor de Marketing, Business Development en Communicatie van de centrale afdeling Fleetsales bij Pon Automotive (in nauwe samenwerking met VW, Audi, SEAT, SKODA, VW Nutzfahrzeuge, Fleetmodification Group, MAN Truck and Bus) De business unit Fleetsales behoort tot de groep Pon Commercial Vehicles en is gespecialiseerd in Turn Key mobiliteitsoplossingen in alle segmenten.

Meer sprekers worden geladen