Hét event voor uw mobiliteitstransitie

12 mei 2020 | NBC | Nieuwegein
Hét event voor uw mobiliteitstransitie

Fleet Mobility Live

Zakelijke mobiliteit is enorm in beweging. Verantwoordelijkheden verschuiven, verduurzaming blijft een onverminderd aandachtspunts en het thema mobiliteit krijgt steeds meer een strategische positie binnen de organisatie.
Hoe reduceren we onze CO2-footprint, flexibiliseren we onze mobiliteitsmix en hoe draagt mobiliteit bij aan aantrekkelijk werkgeverschap? Antwoord op deze en andere vragen krijgt u op 12 mei 2020.
Door middel van een dag vol waardevolle praktijkvoorbeelden, inspirerende inzichten en netwerkmogelijkheden biedt Fleet Mobility Live 2020 u alle handvatten om uw mobiliteitstransitie in- of voort te zetten!

Bepaal zelf hoe u uw dag invult. Ervaringsdeskundigen delen hun kennis tijdens de break-out sessies en workshops. Tijdens de HR Round Tables en in het Mobility Café gaat u gericht met vakgenoten in gesprek over thema’s die bij uw organisatie actueel zijn.

Vorig jaar zijn de 1-op-1 gesprekken aan het event toegevoegd. Deze zijn zeer positief ontvangen en bieden ook dit jaar gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en uw horizon te verbreden.

Onder leiding van uw dagvoorzitter, Victoria Koblenko laat u zich in de plenaire zaal inspireren door vooroplopers uit het vak en leaders of industry. De bruisende netwerkexpo biedt volop gelegenheid om, onder het genot van de uitstekende catering, met leveranciers en uw peers in contact te komen.


Direct aanmelden
Start nominatie

Mobiliteitsmanager Award

Vanaf vandaag start er een nieuwe ronde van de verkiezing van de Mobiliteitsmanager van het jaar. U kunt zich vanaf vandaag kandidaat stellen of een collega/vakgenoot/relatie nomineren!

Blijf op de hoogte

Laatste nieuws

Het laatste Fleet Mobility Live event nieuws

https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/Mobiliteitsmanager-van-het-jaar-award-web.jpg
17 februari 2020

De Mobiliteitsmanager van het jaar award geeft voor het eerst het publiek een stem. De award is de belangrijkste prijs binnen de mobiliteitssector en prijst mobiliteitsmanagers die met creatieve en innovatieve mobiliteitsoplossingen komen voor medewerkers en daarnaast Nederland op een groene, gezonde en slimme manier bereikbaar houden. De award wordt uitgereikt op 12 mei 2020 […]… Read more

https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/victoria_koblenko_Def.jpg
5 februari 2020

Met trots presenteren wij de dagvoorzitter van FML2020: Victoria Koblenko! Victoria Koblenko is niet alleen een scherpe en welbespraakte actrice, presentatrice en columniste, maar ook een ware meester in de talen. Zo spreekt ze Russisch, Oekraïens, Nederlands, Engels, Frans en Duits en heeft zij daarvoor in 2014 de Van Dale Gouden Talenknobbel ontvangen. Victoria Koblenko […]… Read more

https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/47957875446_6fc08f1f0d_c.jpg
9 januari 2020

Vanaf vandaag start er een nieuwe ronde van de verkiezing van de Mobiliteitsmanager van het jaar. U kunt zich vanaf vandaag kandidaat stellen of een collega/vakgenoot/relatie nomineren! De Mobiliteitsmanager van het jaar award is een vakprijs, voor én door vakgenoten. De jury bestaat voornamelijk uit ervaren mobiliteitsprofessionals, waaronder ook eerdere winnaars van de award. Tijdens het event Fleet […]… Read more

Hier gaan we het over hebben

Thema’s

Voor de aankomende editie van Fleet Mobility Live 2020 staan er een aantal hoofdthema’s centraal.

https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/icon-verduurzaming.png

Verduurzaming van mobiliteit

De elektrificering zet door en brengt vele uitdagingen met zich mee. De vraag is vaak groter dan het aanbod. Hoe gaat u om met uw laad- en parkeerbeleid? Welke oplossingen biedt u voor flexibel werken om onnodig reizen te voorkomen? Hoe benut u uw mobiliteits assets nog beter? Welke invloed heeft de nieuwe fiscale impuls op gebied van EV en welke nieuwe technologieën gaan uw mobiliteitsbeleid nog duurzamer maken? Biedt u uw medewerkers een E-bike aan voor de laatste kilometers? Welke best practices zijn bekend en welke toepassingen zijn interessant voor uw organisatie?

https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/icon-mobiliteitsmix.png

Flexibilisering?

Voorheen was het vanzelfsprekend dat je een reiskostenvergoeding of een auto van de zaak had. Inmiddels zijn hier heel veel modaliteiten bijgekomen. Wat is de efficiëntste manier om van A naar B te reizen? Hoe bewust is uw medewerker van de mogelijkheden en hoe biedt u deze aan? En hoe flexibiliseert u de medewerkers zelf? MaaS, gedrag, multimodaliteit en stuurinformatie zijn een greep uit de onderwerpen die centraal staan in dit thema.

https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/icon-gedragsverandering.png

Aantrekkelijk werkgeverschap

Leaseauto’s, een OV-abonnement en km-vergoeding leken lange tijd de enige mobiliteitsopties voor werkgevers aan hun medewerkers. Die tijden zijn voorbij. Deelconcepten (auto, fiets, scooter en zelfs deeltaxi) worden steeds vaker toegepast door werkgevers. Daarnaast nemen ook de mogelijkheden van vergoedingsoplossingen voor werkgevers toe: mobiliteitsbudgetten, geautomatiseerd pay-per-use, track and pay (automatische km-vergoeding o.b.v. locatieregistratie). Kortom steeds meer werkgevers begrijpen dat een goed mobiliteitsbeleid kansen biedt. Wat betekent aantrekkelijk werkgeverschap in combinatie met mobiliteit? En hoe stemt u uw beleid af op de wensen van uw medewerkers?

https://fleetmobilitylive.nl/wp-content/uploads/icon-autonoom.png

Technologie

Uit onderzoek van PBL/CPB blijkt dat mobiliteit met 25% tot 50% gaat groeien in 2050. De grenzen van onze huidige infrastructuur worden snel bereikt. Met meer asfalt lossen we het groeiende mobiliteitsprobleem niet op. Het is daarom hoog tijd om opgedane kennis op het gebied van slimme technologie realtime te testen en daarna snel te implementeren. Data speelt een essentiële rol; we kunnen uit data verkregen inzicht in reisgedrag gebruiken om betere keuzes te maken, zoals reizen met een andere modaliteit of op een ander tijdstip dan we aanvankelijk van plan waren.

Sfeerimpressie

Een korte terugblik op de vorige editie van Fleet Mobility Live

Partners

Dit zijn de partners van Fleet Mobility Live 2020

Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image

Word ook partner!

Voor aanbieders van producten en diensten op het gebied van mobiliteit en wagenparkbeheer bestaat de mogelijkheid om als businesspartner deel te nemen aan het event.

Partner worden