1-op-1 gesprekken

Kom via 1-op-1 gesprekken in contact met collega’s en haal meer rendement uit uw deelname aan het event

Let op: Dit onderdeel is alleen beschikbaar voor eindgebruikers (fleetmanagers, mobiliteitsmanagers of vergelijkbare functies) en is niet verplicht!

Tijdens Fleet Mobility Live bieden wij u de nieuwe mogelijkheid om 1-op-1 gesprekken in te plannen met uw vakgenoten.

Kennisdeling en het leggen van nieuwe contacten zijn - naast het verzamelen van de benodigde informatie en het beantwoord krijgen van uw vragen - essentiële onderdelen van een succesvolle eventdag. Naast de contacten die u legt met de partners en experts op het event, is het leggen van contacten met collega’s die zich ook bezighouden met mobiliteitsvraagstukken van grote toegevoegde waarde.

Netwerken met uw vakgenoten is waardevol

De deelnemers die Fleet Mobility Live bezoeken lopen rond met dezelfde vragen als u, of hebben juist het antwoord op de vraag waar u nog mee rondloopt. Ook kunnen hun praktijkervaringen u wellicht behoeden om dezelfde fout te maken die zij maakten. Of bent u juist diegene die uw collega op het goede spoor zet? Kortom; netwerken met uw vakgenoten is waardevol.

Hoe plan ik 1-op-1 gesprekken in?

Wanneer u zich heeft ingeschreven als deelnemer voor Fleet Mobility Live, wordt u circa twee weken voor aanvang van het event per e-mail uitgenodigd om uw persoonlijke programma samen te stellen en 1-op-1 gesprekken in te plannen in onze EventManager. Wij arrangeren voor u de ontmoetingsplaats en het ontmoetingstijdstip. Het kan ook zijn dat u vooraf door een Heliview medewerker gebeld wordt voor het inplannen van eventuele 1-op-1 gesprekken. Bij binnenkomst kun u in onze EventManager u persoonlijk programma en1-op-1 gesprekken met meetingpoint en tijdstip digitaal inzien .