Fleet Mobility Live 2020

Hét event voor uw mobiliteitstransitie

12 mei 2020 | NBC | Nieuwegein
Tijd voor kwaliteit

Waardevolle 1-op-1 gesprekken

Vorig jaar zijn de 1-op-1 gesprekken aan het event toegevoegd. Deze zijn zeer positief ontvangen en bieden ook dit jaar gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en uw horizon te verbreden.

Tijdens Fleet Mobility Live bieden wij u de mogelijkheid om 1-op-1 gesprekken in te plannen met vakgenoten. Kennisdeling en het leggen van nieuwe contacten zijn – naast het verzamelen van de benodigde informatie en het beantwoord krijgen van uw vragen – essentiële onderdelen van een succesvolle eventdag.

Naast de contacten die u legt met de partners en experts op het event, is het leggen van contacten met collega’s die zich ook bezighouden met mobiliteitsvraagstukken van grote toegevoegde waarde.

Vooraf een 1-op-1 gesprek inplannen

Wanneer u zich heeft ingeschreven als deelnemer voor Fleet Mobility Live, wordt u circa twee weken voor aanvang van het event per e-mail uitgenodigd om uw persoonlijke programma samen te stellen en 1-op-1 gesprekken in te plannen, met ander collega’s of leveranciers van mobiliteitsoplossingen, in onze EventManager. Wij arrangeren voor u de ontmoetingsplaats en het ontmoetingstijdstip. Het kan ook zijn dat u vooraf door een Heliview medewerker gebeld wordt voor het inplannen van eventuele 1-op-1 gesprekken. Bij binnenkomst kunt u in onze EventManager uw persoonlijk programma en 1-op-1 gesprekken met meetingpoint en tijdstip digitaal inzien.


EventManager

Nadat u zich als deelnemer heeft ingeschreven voor Fleet Mobility Live kunt u via onze EventManager uw persoonlijke programma samenstellen en uw 1-op-1 gesprekken inplannen. Zo maken wij uw eventdag persoonlijk en overzichtelijk!


Netwerken met vakgenoten

De deelnemers die Fleet Mobility Live bezoeken lopen rond met dezelfde vragen als u, of hebben juist het antwoord op die vragen. Dat maakt het netwerken en delen van praktijkervaringen juist zo waardevol! Zorg daarom dat u alles uit uw eventdag haalt en plan op tijd uw 1-op-1 gesprekken in.


Tickets

Reserveer direct uw tickets en verzeker uzelf van een plekje bij Fleet Mobility Live 2020!


Tickets